MaatwerkKeuring

Naast onze vaste keuringen bieden we ook maatwerk aan. Steeds vaker willen eigenaren of toekomstige bewoners van slechts één of enkele onderdelen van de woning weten wat de staat is. Onze MaatwerkKeuring denkt mee in de vele wensen. Neem bijvoorbeeld de specifieke keuringen van dak en vloer, die we hieronder uitlichten: 

 

Dakkeuring

Het repareren of vervangen van een dak is een tijdrovende en dure klus. En dus komen dakkeuringen steeds vaker voor. Hoe oud is het dak ? Binnen welke termijn moet het dak vervangen worden? Ik zie lekkagesporen, is het dak nu lek? Wat is de kwaliteit van de pannen en het dakbeschot? 

Op veel van deze vragen willen veel mensen graag een vakkundig antwoord. De MaatwerkKeuring geeft dat antwoord. Geïnspecteerd worden onder bij hellende daken de schoorsteen, de goten, het dakbeschot, de dakpannen en de dakvensters. Bij platte daken hebben we bijzondere aandacht voor het mastiek, EPDM, opstanden, dakdoorvoeren en lichtkoepels.

Foto's

Van een dakkeuring wordt geen rapport gemaakt. Wel krijgt u de gemaakte foto's en het resultaat van het geïnspecteerde deel, kort samengevat in een PDF bestand per mail aangeboden. 

De kosten bedragen € 175,- inclusief btw indien de dakgoot niet hoger dan 4,5 meter is. Wanneer de dakgoot hoger zit dan 4,5 meter is er een hoogwerker nodig om op een veilige manier op het dak te komen om deze inspectie goed uit te kunnen voeren. Tegen meerprijs kan WoonzekerKeuringen dan een hoogwerker laten voorkomen voor de juiste uitvoering van de inspectie. 

  • één of enkele onderdelen
  • daken, vloeren, gevels
  • duidelijk in detail

* Een rapport is een visuele momentopname op basis van een steekproef en geeft dus geen garantie. Al onze rapporten worden vanwege het milieu digitaal aangeboden. Een print staat ter beschikking tegen meerprijs.

 

Vloerkeuring

Vloerinspecties komen steeds vaker voor. Is de vloer rot? Zijn de balklagen nog oke? Wat voor vloer is het en hoe onderhouden we die? De vloer beweegt, is dat normaal?  

Wanneer de kruipruimte goed bereikbaar is, én droog, gaat onze inspecteur altijd onder de vloer. En inspecteert hij de vloer. Ook en juist van de onderzijde van de vloer worden de foto's gemaakt. Van een vloerkeuring /inspectie wordt geen rapport gemaakt. Wel krijgt u de gemaakte foto's en het resultaat van het geïnspecteerde deel, kort samengevat in een PDF bestand digitaal aangeboden. 

De kosten bedragen € 175,- inclusief btw 

  • één of enkele onderdelen
  • daken, vloeren, gevels
  • duidelijk in detail

* Een rapport is een visuele momentopname op basis van een steekproef en geeft dus geen garantie. Al onze rapporten worden vanwege het milieu digitaal aangeboden. Een print staat ter beschikking tegen meerprijs.

Direct een keuring plannen?

Vul het formulier op deze pagina in om een afspraak te maken.

Plan nu een keuring

Vul onderstaand contactformulier in en één van onze adviseurs neemt contact met u op.