MeeloopKeuring

U twijfelt na of zelfs nog voor de eerste bezichtiging over de staat van de woning. En wilt nog geen grote kosten voor een volledige bouwkundige keuring maken? Dan kan onze MeeloopKeuring uitkomst bieden. Het is een visuele inspectie van de woning zonder een uitgebreid schriftelijk rapport maar wel uitgevoerd door een erkend bouwkundig inspecteur. Ook tijdens de eerste bezichtiging.

Bij een MeeloopKeuring wordt de gehele woning beoordeeld door een bouwkundig adviseur, samen met de opdrachtgever. Daarbij komen onder meer kozijnen , cv-installatie, elektrische installaties, ventilatie en vloeren (platte) daken en gevels aan bod . Bij deze keuring worden geen plafonds en vloerdelen verwijderd om te bekijken wat de staat van de onderliggende constructie is. Onze bouwkundige adviseurs zijn dusdanig opgeleid en ervaren dat een gedegen antwoord kan worden gegeven op de vraag wat de staat van vloer, wand en dak is. 

Tips en adviezen

Verder voorziet de bouwkundige adviseur de opdrachtgever van nuttige bouwkundige tips en adviezen over het onderhoud van de woning. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoe de vervuilde gevel goed te reinigen en te behandelen. 

De bouwkundige beantwoordt uw vragen over de woning ter plekke en geeft ook advies. Zodat u een beter beeld van uw te kopen woning krijgt en daardoor een gedegen en juiste beslissing kan nemen. 

U krijgt de gemaakte foto's en het resultaat van het geïnspecteerde deel, kort samengevat in een PDF bestand digitaal per mail toegestuurd. 

Kosten € 210,- inclusief btw 

  • loop mee met de expert
  • direct adviezen
  • kostenbesparend 

* Een rapport is een visuele momentopname op basis van een steekproef en geeft dus geen garantie. Al onze rapporten worden vanwege het milieu digitaal aangeboden. Een print staat ter beschikking tegen meerprijs.

Direct een keuring plannen?

Vul het formulier op deze pagina in om een afspraak te maken.

Plan nu een keuring

Vul onderstaand contactformulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op voor de procedure en planning.