NieuwbouwKeuring

Eén van de belangrijkste onderdelen bij het opleveren van uw nieuwbouwwoning is het vastleggen van gebreken tijdens de eindinspectie bij de sleuteloverdracht. De bouwer is namelijk niet aansprakelijk voor alle zichtbare gebreken die niet in het proces-verbaal van oplevering zijn genoteerd. De bouwer hoeft deze bouwgebreken dan dus niet te herstellen. Daarom is het belangrijk dat alle zichtbare gebreken en geschilpunten zijn genoteerd. En worden opgelost, zodat u veilig en zeker kunt wonen. De NieuwbouwKeuring helpt u daarbij.

Direct inzicht

Onafhankelijk en kritisch gaan we samen met u door de woning. Van binnen en buiten, van boven tot beneden. U krijgt direct inzicht in de gevonden bouwkundige oplevergebreken. En tevens advies over de te nemen stappen na de oplevering. De NieuwbouwKeuring wordt vastgelegd in een uitgebreid rapport waarmee u juridisch sterker staat tegenover uw aannemer en het oplossen van de gebreken versnelt. 

De kosten van een opleveringskeuring zijn afhankelijk van de grootte van de woning en de regio. WoonZekerKeuringen hanteert daarbij de volgende prijzen

* tot 450 m3 € 299,- inclusief BTW

* tot 700 m3 € 349,- inclusief BTW

* tot 900 m3 € 399,- inclusief BTW

* vanaf 900 m3 op afspraak/maatwerk 

  • juridisch sterker
  • versnelt de oplossing
  • boven tot onder

* Een rapport is een visuele momentopname op basis van een steekproef en geeft dus geen garantie. Al onze rapporten worden vanwege het milieu digitaal aangeboden. Een print staat ter beschikking tegen meerprijs.

Direct een keuring plannen?

Vul het formulier op deze pagina in om een afspraak te maken.

Plan nu een keuring

Vul onderstaand contactformulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op voor de procedure en planning.