OnderhoudsKeuring

Jaarlijks een professioneel inzicht in de technische staat van uw eigen of verhuurde woning? Dan is de OnderhoudsKeuring voor u zeer handig. U wilt immers ook weten wat de huidige situatie is van het huis waar u zelf woont of verhuurt, en weten welke kosten er mogelijk op u wachten. 

Wanneer u een woning gaat verhuren of reeds verhuurt, bent u tot op zekere hoogte ook verantwoordelijk voor de veiligheid van uw huurders. Uw verhuurpand moet zeker en veilig zijn tijdens de gehele verhuurperiode. WoonZekerKeuringen kan u daarbij helpen. 

Meerjarig onderhoudsplan

Het rapport dat WoonzekerKeuringen verzorgt, is in grote lijnen hetzelfde als een BouwkundigeKeuring echter in het geval van een OnderhoudsKeuring wordt en meer nadruk gelegd op het meerjarig onderhoudsplan van het pand. Door een kostenraming in het rapport wordt een goede indicatie gegeven van de eventuele herstel- en onderhoudskosten. U heeft een deskundig en duidelijk meerjarig bouwkundigoverzicht van uw woning in handen.

Mocht het zo zijn dat er een VVE op uw woning van toepassing is dan wordt het rapport automatisch aangepast zodat in de kostenstaat ook de kosten staan vermeld die voor de VVE van toepassing zijn 

De kosten voor deze OnderhoudsKeuring bedragen € 369,- inclusief btw voor woningen tot 600m3. Daarboven wordt een toeslag van 25,- per extra 100m3 gerekend.

  • grip op de toekomst
  • veilig verhuren 
  • geen zorgen

* Een rapport is een visuele momentopname op basis van een steekproef en geeft dus geen garantie. Al onze rapporten worden vanwege het milieu digitaal aangeboden. Een print staat ter beschikking tegen meerprijs.

Direct een keuring plannen?

Vul het formulier op deze pagina in om een afspraak te maken.

Plan nu een keuring

Vul onderstaand contactformulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op voor de procedure en planning.