Over ons

Over ons

Wij zijn WoonzekerKeuringen. Wij keuren uw bestaande of toekomstige woning. In zijn geheel of gedeeltelijk. Dat doen wij vanuit onze bouwtechnische kennis en passie. En omdat we vinden dat elk huis 100% goed moet zijn. Zodat u meer zekerheid heeft, veilig kunt wonen of laten wonen. En inzicht heeft in de kosten die het bezit van een pand met zich meebrengt. Nu, en in de toekomst.

Kwaliteit , betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en degelijkheid staan bij WoonzekerKeuringen met dikke letters geschreven in de doelstellingen als het om ontzorgen van haar klanten gaat. Zonder daarbij de snelheid en de menselijke kant uit het oog te verliezen. Want u woont in dat huis, of gaat en laat er in wonen. En dus moet het goed.

WoonzekerKeuringen is een Bouwkundig adviesbureau in Rottum en is opgericht in 2022 door Geert Thijssen. Een bouwer in hart-en-nieren. Met ruim 30 jaar landelijke ervaring in nieuwbouw, onderhoud, verbouw, utiliteitsbouw en uitvoerderschap benut hij zijn kennis en passie in het voordeel van de huidige en aankomende huizenbezitter. ‘gewoon omdat een huis een betrouwbare en veilige omgeving dient te zijn, voor iedereen.’

Alle inspecteurs van WoonzekerKeuringen dragen dat met zich mee bij het beoordelen van de gebouwen en woningen. Waar de panden ook staan, hoe oud ze ook zijn, voor welke functie ze ook dienen. Van particulier tot zakelijk.  

WoonzekerKeuringen verzorgt naast de standaardkeuringen ook:

  • EPA-U Energie prestatie Advies Utiliteit
  • EPA-W Energie prestatie Advies Woning 

Bel of mail ons voor informatie, we zijn goed bereikbaar en nemen snel contact op.

 

IWI Inspecteur Bouwprofs
Neem contact op

Bel of mail ons voor informatie, we zijn goed bereikbaar en nemen snel contact op.